Angyali üzenetekAriel arkangyal üzeneteiArkangyali üzenetek

Ariel arkangyal üzenete: Békítés (2015.ápr.26.)

Ariel arkangyal kártya
Hatalmas kavarodásban Éltek, Szeretett Lelkeim, melyben az Természet, az Állatok és a Növények Tisztelete, Szeretése, mellékes körülménynek számít. De szívemnek jó látni azt, hogy vannak közületek jó páran, akik elhívatást éreznek a Természet megmentése, ezzel a Világ jobbá tétele iránt. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Mindenki annyit tegyen, amennyit tud. Ezzel kapcsolatban szeretnék szólni most Hozzátok, Szeretett Lelkeim.
Mind tudjátok jól, hogy az Állattenyésztés, ahogy Ti hívjátok, nem másért létezik, csak hogy ugyanazt a fajt újra és újra kitenyésszétek, s utána elpusztítsátok Őket. Gondolok itt a Szarvasmarhákra, Csirkékre, Lovakra (mert még Őket nagyon sokan vágóhídra szánjátok) Nyulakra, Ludakra, s még sorolhatnám Szeretet Gyógyítóink neveit. Épp e miatt a bizarr és erőszakos tortúra és körforgás miatt, sok Állat lélek nem tud tovább lépni. (Merthogy állatszellemek is léteznek. Későbbi üzeneteimben erre is kitérek) Csak itt ragadnak a Földön. De ne féljetek, Drága Lelkek, mert mindenre van megoldás. Ezen Érző Lények Lelkeit is épp úgy meg lehet Békíteni, mint az emberekét. Mikor húst fogyasztotok, gondoljatok azon állatra, kinek testéből enni fogtok, s köszönjétek meg Neki Áldozatát. Szólítsatok Bátran, s kérjétek segítségemet és Én megbékítem azon Állat lelkét, kinek testét elfogyasztjátok. Utána áldjátok és tisztítsátok meg Ételeteket, s olyan érzés lesz, mintha puszta Élet Örömöt vinnétek a Testetekbe. Bátran kérjétek segítségemet, mikor a Természet iránt szükségesnek érzitek. Szívemen viselem e Csodás Létezés sorsát. Áldás, Béke, Szeretet!
Ariel arkangyal
Közvetítette: Kalocsai Klára / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!
 

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb