Angyali üzenetekAriel arkangyal üzeneteiArkangyali üzenetek

Ariel arkangyal üzenete: Árasszátok Fényetek a természet felé (2016.máj.5.)

Ariel arkangyal kártya

Ariel arkangyal szólok hozzátok. Küldjetek Fényt a Természetnek minden nap. A legkisebb Fény is megvilágíthatja az egész Földet. Árasszátok Fényetek a fákra, a növényekre, a Szeretet Gyógyítókra (állatok). A Természet épp úgy kiérdemli a törődést és szeretetet, mint ti magatok. Ne hagyjátok el, hisz Egyek vagytok vele. Sugározzátok ki belső szépségetek s adjátok a Természetnek. Minél több szépséget adományoztok Földanyának (Gaia), s az ő gyermekeinek, a Felemelkedés annál közelebbé válik.
A Szeretet mindenhol jelen van. Szívjátok be, gondozzátok, terjesszétek, hogy a Természet is kaphasson belőle. Éljetek a mának, s legyetek a Természetben. Engedjétek, hogy megtisztítson Titeket. Ti is tisztítsátok a bolygót Fényetekkel. Adományozzátok Szeretetetek a végtelen Természetnek és engedjétek, hogy szárnyalhasson. Eképpen Ti is szárnyalni fogtok. A Természet ad, s Ti eképpen adjatok Neki. A Szeretet nem fogy el soha. A Szeretet Egy. A Természet Egy. Ti is Egyek vagytok a Természettel. Emeljétek hát Fényetekkel, eképpen Ő is emel Titeket. Fény és Szeretet kísérjen utatokon. Áldással.

Ariel arkangyal.
Közvetítette: Kalocsai Klára / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikolettawww.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Higgy benne, hogy bármire képes vagy

Sandal

Angyali üzenet: Ami szeretetre épül, az örökkévaló marad

Sandal

Angyali üzenet: Mindannyian rendelkeztek egyedi ajándékokkal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .