Angyali üzenetekAriel arkangyal üzeneteiArkangyali üzenetek

Ariel arkangyal üzenete: Állatok szerepe a világban

Ariel arkangyal kártya
Sokan kérdezhetitek, hogy mi is a természet valójában. Miből áll? Egy összetett, bonyolult organizmus? Vagy egyszerű szabályokból álló ölj, vagy téged ölnek meg rendszer? Vajon az történik minden nap a természetben, amit ebben a 3D-ben a fizikai érzékszerveitekkel tapasztaltok? Ezekre a kérdéseitekre szeretnék most válaszolni.
Ariel arkangyal vagyok. És azért jöttem, hogy segítsek nektek. Ebben az üzenetemben feltárom nektek, hogy mik az állatok, kik is az állatok valójában. Mik a szerepeik? Vajon tényleg csak az evésre, táplálékszerzésre, és a mi 3D-s testünk táplálására teremtette őket az Atya? Ebben az üzenetben ezeket a kérdéseket válaszolom meg nektek. 
Mikor egy légy zümmögését halljátok, mi jut róla először az eszetekbe? „Ez engem idegesít.” „Nem szeretem.” De mi is a légy valójában? Energia? Vagy csak egy kis bogár, aki arra született, hogy telepetézze az ételeinket, a trágyát, és elvegye tőlünk az álmot, mikor éjjel az arcunkon pihennek? Gondoltatok már arra, hogy ez az apró szervezet, egy fontosabb, hatalmasabb terv, netán ökoszisztéma része? Mi van akkor, ha egy légy fontossá válik? Gondoltatok arra, milyen lenne az életünk, ezek nélkül a lények nélkül?
Mikor háziállatot választotok magatoknak, mik a legfontosabb szempontok? Legyen aranyos. Legyen gyors. Legyen erős. Legyen védelmező. Legyen kedves. Netán legyen érző lény? Igen. Itt van a lényeg, kedves gyermekek. Kedves Föld lakosai, emberek. Vegyük hát sorra, kik is az állatok valójában. 
Fejlődés. Mi jut először eszetekbe erről a szóról? Iskola? Munkahely? Tudtátok-e, hogy az állatvilágban is létezik fejlődés? Itt most nem arra gondolok, hogy a kiskölykökből, nagy ragadozók, vagy épp növényevők válnak. Itt most a fejlődés egy egészen más aspektusát akarom nektek megragadni. A lélek, az ÉN fejlődését.
Szerintetek az állatok miért jönnek a Földre? Miért születnek le? Igen. Ők is le tudnak születni. Vannak, kiknek ez a feladatuk. Vigyázni egy-egy emberre, netán szintén egy leszületettre. De mi az állatok feladata? Fejlődés. Csak úgy, mint az emberek, ők is fejlődnek. És nem csak mindig testileg, de lelkileg is. Elvégre, egy beteg, sérült lelkű kutyát, hogyan lehet a legjobban meggyógyítani? Ha fejlődésnek vesszük alá. Az emberek lelki kezelésbe veszik őt, és felfejlesztik azon képességét, hogy az emberekben a szépet, a jót, a barátságot és a szeretetet keresse. Míg más állatok ezzel születnek, neki ezt rehabilitáció során kell megtanulnia. Ne értsétek félre, ezek a sérült állatok is tudnak szeretni, hiszen a szeretetből születnek. De az évek során, ha sokat bántják őket, homályba vész azon képességük, hogy ezt megláthassák az emberekben. Erre való a rehabilitáció, avagy a kutya lelkének felfejlesztése, a szeretet újbóli megtapasztalására, meglátása az emberek szívében.
Hadd fejtsem hát ki nektek, mi is az állatok igazi célja. Nem az öldöklés. Nem az emberek táplálása. Nem az ölj, vagy téged ölnek meg elv szerinti életmód. A lélek önmagának való megtapasztalása a lényeg. 
Mikor egy állat, egy állatlélek lejön a Földre, azt tapasztalatszerzés miatt teszi. Elvégre, ahogyan az emberek lelke is tapasztalni, fejlődni jön a Földre, úgy az állatoké is. Egy jegesmedve azért lesz jegesmedve, mert a lélek így akarja Önmagát megtapasztalni. Ha kell, még néhány életen keresztül, míg készen áll rá, hogy immár emberként szülessen újjá. Hasonló képen a növényekkel is így van ez. Következő üzenetemben ezt is kifejtem nektek. 
Az állatoknak, a tapasztaláson, fejlődésen kívül, még egy nagyon fontos feladatuk van, ebben a 3D-s világban. A ti fejlődésetek segítése. Ha belegondoltok, az állatok nem rendelkeznek egóval. Nem rendelkeznek különféle vágyakkal, mint a vagyon, gazdagság, bosszúvágy. Mikor egy állat szemébe nézel, nem ezt látod. De a ti szerepetek is ugyanaz, ő számukra. Segíteni és szeretni őket. Ti emberek és az állatok, szeretetgyógyítók is azért jöttök ide a Földre, hogy egymást segítsétek a fejlődésben. Egymást szeressétek. Egymást támogassátok. Ne határolódjatok el egymástól. Ne zárjátok be a természetet katlanokba. Ne irtsátok az erdőket. Ne öljétek meg őket. Az állatok tiszta lénye, a szeretet. Ahogyan a ti tiszta lényetek is a szeretet. A lényeg, a rendszer, a fejlődés rendszerének egyik lényege, hogy egymást segítsétek. Szeretettel, együttműködéssel, boldogsággal, és örömmel. Ne haraggal gondolatok az állatokra. Ne undorral, hanem szeretettel. 
Ha megláttok egy békát, undorodtok tőle, pedig ő talán csak napozik. Talán csak éli az életét. Talán csak örül, mert végre süt a nap, és süttetheti nedves bőrét, és közben táplálkozik az arra szálló legyekkel, és bogarakkal. Látjátok, milyen csodálatos a természet? Ne irtsátok. Ne lökjétek el magatoktól. Hiszen a természetben, ugyanúgy fejlődés van. Ugyanúgy lélek van. Gaia azért adta ezt a bolygót, hogy egy kicsit játszhassatok rajta. A bolygó nem a tiétek. Nem a birodalmatok. De a benne lévő játékok, a megtapasztalások, mind ti értetek vannak. Ugyanúgy a természetért is. A természet tapasztal, csak úgy, mint ti. A természet fejlődik, csak úgy, mint ti. Ez a csodás ebben a világban. A fejlődés soha nem áll meg. Minden szinten folytatódik. Hiszen a világ, mozog, él. Lélegzik. Gaia lélegzik. Egy érző, élőlényen éltek kedveseim. Az ő anyatejét isszátok, minden nap. Becsüljétek meg őt. Szeressétek őt, Öleljétek őt. Hiszen Ő ad Nektek táplálékot minden nap. Ezzel búcsúzom tőletek mára. 
Örökké tartó szeretettel, Ariel arkangyal.
“Közvetítette”: Kalocsai Klára / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Fényesen ragyogunk az univerzum színpadán

Sandal

Angyali üzenet: A szeretet olyan erő, amely mélyen a lélek mélyén rezeg

Sandal

Angyali üzenet: A természet festménye

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .