Angyali üzenetekAriel arkangyal üzeneteiArkangyali üzenetek

Ariel arkangyal üzenete: A Természet örökké tartó létezés

Ariel arkangyal kártyaTi magatok sokáig bizonygattátok, hogy a természet sokszor a haladás útjában áll. Lásd, erdők ki irtása, fák kivágása, mocsarak felszámolása, és lehetne még sorolni. Felsőbb vezetőitek szavának engedve befogadtátok azon hamis tényt, hogy a természettől megszabadulni természetes dolog. S ma is ezen az állásponton vagytok, sőt, még tovább mentetek, mikor sokszor ostromoljátok magatok, hogy vajon miért is nem vagytok nagyobb tisztelettel és szeretettel a természet iránt. E közben elfelejtitek figyelembe venni azon tényt, hogy a természet, maga Gaia, kiirthatatlan, elpusztíthatatlan létezés. Hagyjátok abba a sírást a természet bántalmazása miatt, és tekintsetek előre.

Ti a mai napig igénylitek, hogy a természet valamilyen formában, megnyilvánuljon előttetek, mellettetek legyen. Például szobanövények, parkosított utcák, kisebb-nagyobb ligetek a nagyvárosokban. Lényetek tiszta, üde mivolta, folyamatosan igényli, hogy a természet, s annak megtestesülései körülvegyenek benneteket. Sokatok panaszkodik, hogy nagyvárosban lakik, és nem tud minden nap a természetben járni. Én azt mondom, akkor vigyétek el a természetet otthonaitokba. A természet, maga, összetett létezés, jelen van mindenhol. Ha csak egyetlen fűszál is kinő otthonotok padlójában, akkor a természet költözött be oda. Mert egyetlen fűszálban is jelen van ez a tiszta létezés, mely tisztít, gyógyít, felmelegít, s nyugalmával, békéjével átölel.
Lássátok be, s fogadjátok el, hogy a természet egy örökké tartó létezés, kit nem lehet elűzni, kiirtani, nem lehet megszabadulni tőle. Lényetek mindig is igényelni fogja, hogy eme tiszta létezés, Gaia körül öleljen Fényével. Ne sírjatok tovább a természet miatt. Ne sírjatok, hanem fogadjátok Őt be. Ahogyan Ő is befogad Titeket.Áldás.
Ariel arkangyal
Közvetítette: Kalocsai Klára / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb