Skip to content

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

2 hozzászólás

 1. Máté
  január 15, 2023 @ 7:42 de.

  Köszönöm az üzeneteidet nagyon hasznosak ès úgy érzem Isten irányába terelnek. Rengeteg áldás származik belőle, amiből remélem Te is részesülsz a szellemi szférában.
  Eleinte furcsállottam, de úgy gondolom helyes utat mutatsz az embereknek.
  Kívánom hogy légy továbbra is sikeres és érd el az embereket hogy mindenki aki szeret rátaláljon Istentől való kijelölt útjára.
  Még egyszer Köszönöm.

  Üdv. Máté
  Áldás
  I

  Reply

  • Sandal
   január 15, 2023 @ 10:18 de.

   Köszönöm kedves szavaidat. 😊 Örülök, hogy segíthetek (fent és itt lent) neked és azoknak, akiknek szükségük van rá, és szükségük van útmutatásra. 😊 Külön öröm számomra, ha valakit visszaterelhetek a fény és Isten útjára (a mai világban ez különösen fontos).
   Angyali fényem és szeretetem öleljen 😊 Áldás!
   Sandal

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .