Angyali üzenetek Napi angyali üzenetek (Sandal)

Angyali üzenet: Amikor igazán szerettek valakit

Angyali üzenet-Amikor igazán szerettek valakit
Amikor igazán szerettek valakit, akkor minden akadály megszűnik. Eltűnik minden félelem, és bármit képesek vagytok megtenni érte.

Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Isten beragyogja napodat

Sandal

Angyali üzenet: Mindig a védelmünk alatt állsz

Sandal

Sandalphon arkangyal üzenete: Döntések és cselekvések éve, felgyorsult teremtések/Új évi ima (2015.dec.29.)

Sandal

2 hozzászólás

Becskei Olga május 2, 2022 at 10:38 du.

Ez szerintem nem így van! Én szerelmes voltam/vagyok egy férfiba 2 éve és semmi sem történik/történt! Ő nem is vett észre, letiltott minden honnan! És én hiába írtam szerelmes üzeneteket, soha sem válaszolt! Eleinte igen! Aztán biztos hogy történt valami az ő életében, és én rám már nem volt szüksége!

Válasz
Sandal május 3, 2022 at 7:35 du.

Kedves Olga!
Mindenki a leszületése előtt ír egy lélekszerződést. Ebben a lélekszerződésben benne vannak bizonyos helyzetek, személyek, dolgok, amikkel az adott leszületésén belül találkoznia kell, vagy meg kell tapasztalnia. Mindenkinek szabad akarata van dönteni és teremteni az életét olyanra, amilyenre szeretné, de vannak bizonyos pontok az életben, amiket előre “megírt” a saját lelke (vagy hívhatjuk felsőbbik énnek is). 🙂
Az igazi szerelemben két ember között – ahol tényleg két fél feltétel nélkül szereti egymást -, megtesz mindkét fél bármit a másikért. 🙂
Az, hogy neked nem történt/történik semmi, az azt jelenti a jelenlegi férfival kapcsolatban, hogy ő elutasító és nem kér ebből a kapcsolatból.
Bár ezt most rossznak éled meg jelenleg, de saját felsőbbik éned, Isten és az univerzum azt akarja, hogy boldog légy. És nem akar olyan kapcsolatba belesodorni, ami miatt később neked még rosszabb lenne neked érzelmileg.
Mindenkinek meg van az esélye a boldog életre és a boldog párkapcsolatra. Csupán el kell engedned a ragaszkodásodat, hogy olyan után futsz, aki nem vesz rólad tudomást és nem akar veled kapcsolatot. Hidd el, hogy megtalálod/ vagy megtalál téged is olyan, aki feltétel nélkül szeretni fog úgy, ahogy vagy! 🙂 Anélkül, hogy utána futnál. Csak nyisd ki a szíved és engedd el a régi érzelmeket. 🙂
Angyali öleléssel:
Sandal

Válasz

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .