Angyali olvasószoba

Állati Angyalok

 
Állati AngyalokSok tekintetben háziállataink a mi földi Angyalaink. Társaságot, feltétel nélküli szeretetet, és szórakozást nyújtanak nekünk. Az a csodálatos, hogy minden állatnak van őrzőangyala. Amikor az állatainkkal vagyunk, nem csak velük érintkezünk, hanem az őrzőangyalaikkal is. Az állatok mellett tündérek vannak őrzőangyalként. A vízen élő madarak és állatok körül szilfek vannak. A szilfek vízi tündérek, hosszúak, vékonyak, áttetszők, és opálos színűek. Nincsenek szárnyaik, mert nem repülnek, hanem úsznak. Beszélhetünk az őrzőangyalokkal, és kérhetjük segítségüket, ha valami baj van állatainkkal. Az állatok Angyalai segíteni fognak mindenféle ügyben, betegségekben, viselkedési problémákban, vagy elveszett állatok megtalálásában.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!
 
 
 
Doreen Virtue

Related posts

Angyali megerősítések

Sandal

Angyali üzenetek átvétele: Álmok

Sandal

Morandi: Angels (Love is the Answers) / Angyalok (A Szeretet a válasz)

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .