Angyali olvasószoba

Állati Angyalok

 
Állati AngyalokSok tekintetben háziállataink a mi földi Angyalaink. Társaságot, feltétel nélküli szeretetet, és szórakozást nyújtanak nekünk. Az a csodálatos, hogy minden állatnak van őrzőangyala. Amikor az állatainkkal vagyunk, nem csak velük érintkezünk, hanem az őrzőangyalaikkal is. Az állatok mellett tündérek vannak őrzőangyalként. A vízen élő madarak és állatok körül szilfek vannak. A szilfek vízi tündérek, hosszúak, vékonyak, áttetszők, és opálos színűek. Nincsenek szárnyaik, mert nem repülnek, hanem úsznak. Beszélhetünk az őrzőangyalokkal, és kérhetjük segítségüket, ha valami baj van állatainkkal. Az állatok Angyalai segíteni fognak mindenféle ügyben, betegségekben, viselkedési problémákban, vagy elveszett állatok megtalálásában.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!
 
 
 
Doreen Virtue

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb