Angyali olvasószoba

A test méregtelenítése angyali segítséggel

A test méregtelenítése angyali segítséggel
Az Angyalok nógatnak bennünket, hogy méregtelenítsük testünket. Sokan intuitív módon megérzik, hogy változtatni kell étrendjükön, és életstílusukon. Ezek valóságos üzenetek, amelyek az őrzőangyalainktól érkeznek. Nem csak képzelgések. Az Angyalok azt kérik tőlünk, hogy ne fogyasszunk több mérgező anyagot ételeinkben, italainkban, és azokban az anyagokban, amiket a testünkre kenünk. A méreganyagok lecsökkentik az energiaszintünket, és nehézkesek leszünk tőlük. Megakadályozzák azt a képességünket is, hogy üzeneteket fogadjunk az égből. A méreganyagok spirituális fejlődésünket is akadályozzák. Az Angyalok kérnek bennünket, hogy kerüljük el a következőket. 
Féregirtóval és hormonnal kezelt hús, hal és szárnyas
Mivel gyakorlatilag minden állati hús és abból származó termék (tej, tojás, sajt, stb) tartalmaz hormon, és vegyszermaradványokat, legjobb, ha a vegetáriánus életmód felé közelítünk. (Minimum hetente egyszer kétszer mellőznünk kell mindenféle állati termék fogyasztását). Ha úgy érezzük, nem tudunk ezektől lemondani, vásároljunk organikus tejtermékeket, szabadon nevelt csirkéket és tojásokat, hormonmentes húst. Ezeket megtaláljuk a különböző gyógynövényboltokban, több csodálatos hús-helyettesítő termékkel együtt. A vegetarianizmus nagy utat járt be az elmúlt öt év során. Aki már rég kóstolta, érdemes újra megpróbálnia, nagyon ízletesek a vegetáriánus ételek, és alig lehet őket megkülönböztetni a húsostól. 
– Rovarirtóval kezelt gyümölcsök és zöldségek
Próbáljunk meg csak organikus élelmiszert fogyasztani. Olyan helyen vásároljunk, ahol organikus gyümölcsök is kaphatók. 
– Mérgeket tartalmazó italok
Az Angyalok arra kérnek minket, hogy iktassuk ki étrendünkből, vagy legalább jelentősen csökkentsük az alkohol, koffein, és szénsavas italok fogyasztását. Igyunk forrásvizet „ivóvíz” helyett, az Angyalok ugyanis arra ösztökélnek, hogy a vizet lehető legtermészetesebb formájában 
fogyasszuk. Csak frissen facsart gyümölcslevet igyunk, mert az életerő eltávozik a gyümölcsből már húsz perccel azután, hogy kifacsarták. A koncentrált, vagy fagyasztott gyümölcslé egészséges vitaminokat tartalmaz ugyan, de nem olyan életadó, mint a friss. 
– Nitrátok
 Kerüljük el az érlelt húsokat, vagdalt húst, kolbászt, sonkát. Vannak szójatermékek, amelyek pontosan úgy néznek ki, olyan az illatuk és az ízük is, mintha húsból lennének. 
– Mérgek a tisztálkodó szerekben
Kerüljük el a laurel sodium suppylene glycolt, ami 
egy gyári fagyásgátló. Olvassuk el a címkéket a testápolókon, fogkrémeken, kozmetikumokon, samponokon. Sokféle nem toxikus termék kapható gyógynövényboltokban, de mindig el kell olvasni a címkét, mert sok állítólagos természetes készítmények tartalmaz lauel sodium sulphate-ot és egyéb mérgeket. 
– Mérgek a háztartási tisztító eszközökben 
Cocamide DEA, DEA, Sodium Laurel Sulphate, Sodium Laureth Sulfate, faggyú és mesterséges illatanyagok kerülendők. Kaphatók természetes és hatékony tisztító és öblítőszerek. Kerüljük a fehérítő, és a fehérített papírtermékeket, zsebkendőket, kéztörlőket. Felgyorsíthatjuk a méregtelenítési folyamatot azzal, ha sok folyadékot iszunk, eleget alszunk, mozgunk, és eleget vagyunk friss levegőn. 
Az Angyalok azon dolgoznak, hogy testünk rezgésszáma. Mint ahogy a hegedűhúr magasabban rezeg, egy magasabb hanghoz, mi magunk is felfelé haladunk a skálán. Így tartunk lépést a Föld frekvenciájának emelkedésével. Ez nem azt jelenti, hogy gyorsabban mozgunk, vagy elfoglaltabbak, hajszoltabbak leszünk. Azt jelenti, hogy nem leszünk az Angyalok magasabb, finomabb frekvenciáira. Intuitívabbak, kreatívabbak, energikusabbak leszünk. Sokan úgy érzik, jobb, ha vegetáriánusok lesznek, majd fokozatosan áttérnek, a teljesen állati termék-mentes étkezésre. Ezután késztetést éreznek arra, hogy csakis nyers, feldolgozatlan gyümölcsöt, zöldséget, magokat egyenek. Végül mindannyian eljutunk majd odáig, hogy táplálékunkat teljes egészében a levegőben található 
prána biztosítja majd. Ezzel nagymértékben megnő majd várható élettartamunk, és telepatikus képességeink. Ha úgy érezzük, ki kell iktatnunk étrendünkből bizonyos ételeket, italokat, kérjük meg őrangyalainkat, hogy segítsenek abban, hogy ne is kívánjuk azokat. Meglepő, mennyire könnyen le tudunk mondani a mérgező ételekről és italokról az Angyalok segítségével. 
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!
 
 
 
Doreen Virtue

Related posts

Felemelkedett lények hierarchiája

Sandal

Azt adod meg Atyának amit kér, vagy amire vágyik?

Sandal

Angyali üzenetek: Isten szent és tökéletes gyermeke vagy

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .