Angyali olvasószoba

A stressz kezelése angyalokkal

A stressz kezelése angyalokkal
Az Angyalok mindig azt mondják, hogy minden ránk nehezedő nyomást magunk hozunk létre. Más szavakkal a stresszt magunk választjuk önmagunknak. Becsaphatjuk magunkat azzal, hogy valaki, vagy valami arra kényszerít, hogy akaratunk ellenére tegyünk valamit, de mindig megvan a választásunk és lehetőségünk, hogy nemet mondjunk, még akkor is, ha annak súlyos következményei vannak. Az Angyalok szerint felszabadító hatású, ha tudatában vagyunk ennek a választási lehetőségnek, és segít leküzdeni a stresszt, ami abból ered, hogy börtönbe zárt rabnak érezzük magunkat. Sokkal inkább képesek vagyunk irányítani mindennapi életünket, mint gondolnánk. Legtöbben soha nem ellenőriztük le, mennyire befolyásolják gondolataink a napjainkat. Az Angyalok megtanították nekem annak fontosságát, hogy minden napra megfogalmazzuk szándékainkat. Ez legyen az első dolgunk reggel. Döntsük el, aznap milyenek akarunk lenni, és úgy is lesz. Ha például szeretnénk, hogy aznap ne sokat csörögjön a telefon, kérjük meg az Angyalokat, hogy szűrjék meg a telefonokat. Azok, akik meggondolatlanul telefonálnak, csak akkor fognak a telefonhoz nyúlni, ha igazán fontos hírük van. Ha viszont egy őrülten pörgős napot akarunk, akkor ez a szándékunk fog teljesülni. 
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!
 
 
 
Doreen Virtue

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb