Angyalok/Arkangyalok Arkangyal leírások

Raguel arkangyal

Raguel arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: “Isten barátja”.
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: földművelés, helyi közösség szervezők, földművesek, iparág, földtulajdonosok, menedzserek (ellenőrök, brigádvezetők stb.), kétkezi munkások. 
TÁRSULT NEVEK: Rufael, Raguil, Rasuil
MENNYEI FELADATKÖREI: Raguel olyan, mint egy részlegvezető menedzser, aki a mennyei tróntól kapja küldetését és leosztja azt az arkangyalokra. Nagyon összeszedett és lézerpontosságú munkát szeret végezni. Mihály arkangyal szerint Raguel néha olyan gyorsan mozog, hogy még az angyalok sem látják őt.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE? Mikor elérkezik az ideje, hogy prioritásokat fogalmazz meg életedben és hozzáláss a munkához.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: ambíció, gyakorlat, alázatosság, életkedv, önzetlenség, összetartás, erély, állhatatosság.
LEBONTJA: halogatás, határozatlanság, hatékonyság hiánya, eredménytelenség, lustaság, késlekedés.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): változó/gyors/levegő.
SZÁRNYAI: királykék.
IKONOK: könyv, tollszár és tinta.
ÁLLATOK: antilop, igavonó állatok, egér, gyalogkakukk, motolla.
NÖVÉNYEK: bab, hikori, szerencsés kéz (orchideafajta), körömvirág, pekánfa, szalmaszál, yerba mate.
TÁRGYAK: földművelés, könyvek, energia, gyümölcs- és orchideafák, hőség, ipar, írótoll és tinta, kis községek, növényes kertek.
BOLYGÓ: Merkúr, Uránusz.
NAP: szerda.
ÉVSZAK: ősz.
TERMÉSZETI ERŐ: levegő.
FÉMEK: higany (mérgező).
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, amazonit, hegyikristály arany kakit, onyx, füstös kvarc, tigrisszem.
FORMÁK: négyzet alakok, 90 fokos szögek.
CSAKRÁK: gyökér, torok.
ZENEI HANG: B.
HANGSZEREK: lant.
SZÍNEK: a kék minden árnyalata.
SZÁM: 2.
ILLAT: hikori.
ILLATTÍPUS: fás, füstös.
 
Hogyan lépj kapcsolatba Raguellel:
Mindegy, milyen módon lépsz kapcsolatba a mennyek részlegvezető menedzserével, ezek a találkozások mindig rövidek lesznek.
A tisztán látók számára sajnos rossz hírem van, Raguelt nagyon nehezen lehet látni. Ez az arkangyal a fény sebességével közlekedik, és szinte senki kedvéért nem lassít le. A tisztán hallók is hasonlóan járhatnak, hiszen nem áll le beszélgetni sem senkivel. A tisztán látók számára azt ajánlom, hogy Ragueltól jeleket kérjenek, így tudnak kommunikálni.
A tisztán érzők teljesen feltöltődhetnek energiával, amikor Raguellel lépnek kapcsolatba, hasonló egy vibráló ágyhoz, csak éppen nem ellazít hanem munkára sarkall. A vele való kapcsolatba lépés után ne lepődj meg, ha arra érzel késztetést, hogy kitakarítsd az egész lakást vagy ábécérendbe rendezd a CD-gyűjteményed.
A tisztán hallóknak tömören és határozottan válaszol, eléggé kiméri az időt és a szavakat, ne várj tőle hosszú beszélgetéseket. Úgy közelítsd meg, mint egy könyvelőt vagy egy ügyvédet: teljesen felkészülten és munkára készen.
 
 
Teljes leírás:
Mennyei feladata a többi angyal és arkangyal felügyelete. Tiszte biztosítani az angyalok seregének Isten akaratával, parancsaival és egymás tevékenységével összehangolt, szabályozott működését, ezért gyakran úgy említik, mint az Igazságosság és Pártatlanság angyalát. Előszeretettel segíti győzelemre az elnyomottakat, a hátrányos helyzetűeket, lelket önt a mellőzöttekbe és a félreértettekbe, s hozzásegíti őket a megértéshez és a nagyobb elismeréshez.
Raguel arkangyalra korszerű szóhasználattal azt mondhatnám, olyan, mint egy akkutöltő. Ha levert hangulatban vagyunk, esetleg némi energiapótlásra van szükségünk, ő készségesen feltölt minket. A legjobb barátunknak tekinthetjük, aki szerencsére egy személyben ügyvéd, spirituális tanácsadó, terapeuta, elkötelezett házi edző és tanító – azaz sokoldalú személyiség. Számos téren kamatoztatja segítőkészségét. Raguel azokhoz a szeretetre méltó úriemberekhez hasonlít, akik bölcs tanácsaikkal mindig mellettünk állnak, de soha nem akarják megtörni vagy befolyásolni szabad akaratunkat. Amikor hívják, azonnal ott terem, és segít.
Így vall magáról: – Túl sokszor látok csüggedést, s látom, hogy az emberek megadják magukat a sorsnak, anélkül hogy felismerték volna értékeiket és lehetőségeiket. Rendeltetésem célja sokrétű, lehetőségeim határtalanok. Valójában semmiféle ok nem csábíthat arra, hogy magára hagyjak bárkit, hisz oly sokféle barátság létezhet. Gyakorta ténykedek névtelenül, valamely segítő csoport tagjaival közösen, tehát nem mindig tudhatod meg, hogy kérésednek eleget téve alakítom az életedet. Ennek ellenére bízz abban, hogy veled vagyok!
 
Miben segíthet?
-együttműködés – csoportokkal és a családdal
-elmélkedés és vitakészség
-érvelés, megoldások, feloldás
-képessé tenni valakit valamire – segítség a hátrányos helyzet megszüntetésére
-szabályosság, fegyelmezettség
-védelem igazságtalan bánásmód esetén
 
Fohász
Raguel kiválóan ért a nézeteltérések rendezéséhez. Ha komoly vitád van valakivel, és segítség nélkül képtelen vagy lezárni az ügyet, kérd Raguel közbenjárását:
Raguel arkangyal, köszönöm közbenjárásod kapcsolatom rendezésében (itt mondd ki az illető nevét), kérlek, teremts békét és összhangot kettőnk között. Hálás vagyok, amiért segítesz megoldani beilleszkedési problémáimat, megszünteted különbözőségemet, és támogatsz az együttműködésben. Tudom, hogy Isten akarata az örök béke, s Isten gyermekeiként mindketten ezt a végtelen nyugalmat testesítjük meg. Köszönöm, hogy mindannyiunknak segítesz igaz életet élni, most és mindörökké. Hálás köszönetem a békességért.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Haniel arkangyal

Sandal

Arkangyalok (lista)

Sandal

Sariel arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .