Angyalok/Arkangyalok Arkangyal leírások

Jophiel arkangyal

 

Jophiel arkangyal kártyaA Jophiel név jelentése: „Isten szépsége”. Ez az angyal a művészek pártfogójaként közismert.
/Megjelenése lehet férfiként hosszú fehér hajjal, de akár nőként is. – szerk. Sandal/

A szépség és a művészet arkangyalaként metafizikai és fizikai síkon egyformán támogatja kiteljesedésünket. Jophielnek köszönhetően támadnak szép, nemes gondolataink, ő segít észrevenni és méltányolni a környezetünkben fellelhető szépséget, vagyis ha teheti, egyre több gyönyörűséget hoz az életünkbe. Mivel nemes gondolatokat nemes cselekedetek követnek, a szép gondolatokról szemet-lelket gyönyörködtető eredmény várható.
A fizikai világban Jophiel segít a művészi feladatoknál, és lángra lobbantja a bennünk lakozó alkotói szándékot, mondhatni, ő az isteni ihlet forrása. Tőle származnak a legeredetibb ötletek, és ő ad erőt ezek művészi szintű megvalósításához. Ő segít, hogy megtaláljuk a szépséget otthonunkban, munkánkban és kapcsolatainkban. Segít lassítani, hogy legyen időnk lehajolni egy rózsához, és élvezni az illatát.
Jelenlétét felemelő, könnyed érzés és hangulatunk vidámra fordulása jelzi. Barátságos és józan gondolkodású angyal, olyan, mint a legjobb barátunk.
Így vallott magáról: -Segített már bárkin is az aggódás? Nem, tehát nincs is értelme erre pazarolni az idődet! A félszek nem gyógyítanak és nem tartalmasak – éppen ellenkezőleg. A meddő tépelődésnél sokkal jobb ötlet bármilyen alkotómunkára fordítani az energiát! Ülj le szép nyugodtan, és gondolkodj a pozitív cselekvési lehetőségeidről. A teremtő szándék és tett a legfontosabb – teremts, alkoss és alkoss, ily módon Isten teremtő erejét és képzeletét tükrözheted. Ezért érzed magad közelebb Istenhez alkotómunkád közben, amikor írsz, rajzolsz, festesz, szobrokat formálsz, szónokolsz vagy más művészi alkotáson dolgozol.
 
Miben segíthet?
-az életritmus megnyugtató lelassítása, hogy ne kapkodj idegbajos módjára
-a környezet megszépítése
-művészi tervek kivitelezése és művész mivoltod elfogadása
-szépséges gondolatok keltése
 
Fohász
Valahányszor kellemetlen helyzetbe kerülsz, csúnya gondolataidat ajánlatos azonnal nemesebb gondolatokra váltani, e folyamatban lehet segítségedre Jophiel. Kérd az ő támogatását akkor is, ha a környezetedben szeretnél nemesebb törekvéseket látni:

Jophiel arkangyal, kérlek, segíts (itt mondd el miben). Köszönöm, hogy segítesz nekem észrevenni a bennem és másokban lakozó isteni szépséget. Köszönöm, hogy közbenjársz a pompás végkifejlet érdekében. Hálásan köszönöm segítségedet minden szépség nevében.

Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Kayamiel arkangyal

Sandal

Azrael arkangyal

Sandal

Arkangyalok (lista)

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .