Uncategorized

Chamuel arkangyal

Chamuel arkangyal kártya

NEVE JELENTÉSE: “Isten a célom”.

ÁLTALÁNOS MEGJELENÉSI FORMÁJA: férfi, fél hosszú barna haj.
FELADATAI: Bizalom – remény – öröm – kapcsolatok – szeretet – kreativitás – biztonság – az akadályok és a más fajta lét jelentősége – örömöt lelni az életben -akarni valóban itt lenni.
TÁRSULT NEVEK: Nagyon sokan és nagyon sok helyen keverik Chamuelt Camael arkangyallal. Ebből nagyon sok helyen kavarodás van!
MENNYEI FELADATKÖREI: Gyermekek segítése (különösen a sérült gyermekeké), remény adás, bizalom, szeretetteljes kapcsolatok kialakítása, örömöt vinni mindenhová
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Kreatív óráidban, kapcsolataid ápolásakor, nehéz időszakoknál, öröm megélésekor, remény és bizalom kérésekor
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: remény, bizalom, öröm, szeretet, hit, harmónia, boldogság
LEBONTJA: reménytelenség, bizalmatlanság, bánat, gyűlölet
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): melegség/föld.
IKONOK: könyvek, föld, napsütés, nevetés, festmények, rajzok
ÁLLATOK: minden állat, veréb, hód, cinke
NÖVÉNYEK: fenyő
TÁRGYAK: föld, erdők, fák, ecset, ceruza, toll, 
BOLYGÓ: Föld
NAP: vasárnap
ÉVSZAK: tavasz.
TERMÉSZETI ERŐ: föld.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: rózsaszín turmalin, rózsakvarc, borostyán
CSAKRÁK; szív.
SZÍNEK: zöld, barna, rózsaszín
SZÁM: 3.
ILLAT: friss fű, föld, 
 

Chamuel arkangyal energiája
A tiszta öröm és a boldogság. Aki kapcsolatba kerül Chamuel arkangyallal, annak szüntelenül mosolyognia, táncolnia kell és át akarja ölelni az egész világot. Az életet habzsolhatjuk, hiszen újra felébredt a gyermek bennünk.
Chamuel arkangyal serkentően hat mindazon területeken, ahonnan eltűnt az öröm az evilági életből és ebből adódóan ismét fel kell fedezni azt. Minden iránt kitárja a tudatot, ami örömet okoz: a szépség, a báj, a harmónia és mindazon jelenségek iránt, amelyek Isten tökéletességét fejezik ki a Földön.
Ismét megújul az alkotóerő áramlása, amely zenével, színművészettel, festészettel, írással és más művészeti ágakkal fejeződhet ki. Chamuel arkangyal képes felszínre hozni az emberben rejlő kreatív tehetséget. Ezáltal az élet is gazdagabbá és teljesebbé válhat. És a lélek fejlődését is finoman segíti elő. Az alkotó tevékenységből mély ismeretek születhetnek.
Chamuel arkangyal energiájának hatására a kapcsolatok más jelentőséget nyernek. A szerelmi kapcsolatok mélyebbé és intenzívebbé válnak. A lelki társunkkal átélhetjük az isteni szeretetet, a barátságban a lélek, a bizalom és a biztonság mély összekapcsolódása tükröződik. Chamuel arkangyal a családjához vezeti a lelket.
Az ő energiája érződik a gyermekekkel való kapcsolatokban is, különösen a sérült gyermekek esetében. Gyakran Chamuel arkangyal szeretetteljes energiájával vannak telve és az ő ragyogását hozzák el a Földre.
A neve jelentésében: „Isten a célom” a cél alatt szeretetet kell értenünk, hiszen Isten a tiszta szeretet. És ez a tiszta szeretet magába foglalja az összes „másféleséget”, amelyek csupán emberi szempontból léteznek.

Így szól Chamuel arkangyal
A Ti tekinteteteket a lélek szívéhez és ahhoz a valódi gondolathoz vezetem, amelybe Isten lakozik. A szeretetem tüze az Isteni láng középpontjából sugárzik ki. Belülről melegítem fel és rózsaszínű Fénnyel árasztalak el benneteket. Megerősítem a hiteteket az isteni szeretetben, az életbe vetett reményt és bizalmat adom át Önöknek. Energiám játékos, mégis a lényegesre összpontosul. Az igazsághoz vezet.
Ha igazak vagytok a beszédetekben és a tetteitekben, akkor valóban az isteni szeretetben vagytok. Mellettetek állok a gondokkal teli időszakokban és akkor is, amikor a szíveteket veszteség nehezíti. Az isteni gondviselés rajtam keresztül nyilvánul meg. Chamuel arkangyal.

Meditációs gondolat
Az Isteni öröm és szeretet a szívemből árad ki.
Innen szórom szét a világba.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Ébreszd fel szívközpontodat

Sandal

Üdvözlés

Sandal

Angyali üzenet: Béke önmagadban

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .