Angyalok/Arkangyalok Arkangyal leírások

Cassiel arkangyal

Cassiel arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: Isten sebessége.
ÁLTALÁNOS MEGJELENÉSI KINÉZETE: Vállig érő barna hosszú haj, karakteres arcforma, nyugodtságot sugárzó tekintet és energia 
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: letaposottak, megalázottak elszegényedettek, elnyomottak, igazságtalanul üldözöttek, elárvult gyermekek.
MENNYEI FELADATKÖREI: A könnyek angyala, Cassiel jelenlétével nyújt vigaszt azoknak, akik a legszomorúbb pillanataikat élik át. Cassiel elkíséri az összes mennyei teremtményt, hogy segédkezet nyújthasson.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor legsötétebb óráidat éled, elhagyatottnak érzed magad. Mikor szíved elnehezült, könnyekkel telik meg, odatartja vállát keserű bánataid kisírásához.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: aktivitás, türelem, bátorság, hit, erő, csendesség, egyediség.
LEBONTJA: türelmetlenség, szorongás, vereségérzet, elanyátlanodottság, undor, elszigeteltség, bűntudat, utálat, düh, megbánás, magányosság, csapás.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): hideg/gyors/víz.
SZÁRNYAI: sötétszürkétől a kékes feketéig.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: jobban szereti az utcai öltözetet. 
IKONOK: sárkány, telehold, kard.
ÁLLATOK: sárkány, hópárduc, hóbagoly, veréb, sas.
NÖVÉNYEK: répa, kerti amarillisz (mérgező), fokhagyma, magyal, nadragulya (mérgező), pacsuli, tök, tátika, szalmaszál.
TÁRGYAK: városkép, álomkép, hold és holdfény, éjszaka, régi templomépületek, eső, kardok.
BOLYGÓ: Szaturnusz.
NAP: szombat.
ÉVSZAK: ősz, tél.
TERMÉSZETI ERŐ: víz.
FÉMEK: ólom (mérgező).
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, hegyikristály, hematit, jás- pis, pirit.
FORMÁK: éles hegyes formák, yin-yang.
CSAKRÁK: gyökér, torok.
ZENEI HANG: A.
HANGSZEREK: basszusgitár, szintetizátor (digitális vagy számítógép vezérelte stb.)
SZÍNEK: fekete.
SZÁM: 0.
ILLAT: fekete tea, levendula, (esetleg pacsuli).
 
Hogyan lépj kapcsolatba Cassiellel?
Cassiel kedvenc kommunikációs módszere az álmokon keresztül való üzenetküldés, amikor felfedi magát, kétségkívül felismered. Azok, akik kapcsolatba lépnek ezzel a misztikusan szép angyallal, sűrűn fognak vele álmaikban találkozni. Álmodban megjelenhet egy forgalmas utcán tömegben, vagy megjelenhet tükörképedként a tükörben. Függetlenül attól, hogy milyen helyszínen látod őt álmaidban, általában az este közeledtével jelenik meg, amikor a legsebezhetőbbek vagyunk.
Cassiel szeret feltűnést kelteni megjelenésével. Klienseim úgy számolták be első találkozásukról vele, mintha csak szellemet vagy vámpírt láttak volna, vérfarkast, igaz, egyikőjük sem érezte magát fenyegetve általa. Cassiel ezzel a viselkedéssel arra akarja felhívni a figyelmünket, hogy a külső egyáltalán nem számít, ha nagyobb rálátásunk van a dolgokra. Az számít, ami bennünk lakozik.
A furcsa külső mögött Cassiel Isten szépséges és felvillanyozó angyala, aki segít hordozni minden szomorúság terhét. Tisztán hallóknak nem sok mondanivalója van, míg álmaikon keresztül kapcsolatba nem lépnek vele. Nagyon lágy hangja van, sokszor használ szleng kifejezéseket, közvetlen nyelvezetet.
Tisztán érzők egy hús októberi éjszaka tábortűznél eltöltött érzéseként azonosíthatják. Jelenléte nyugalmas, de néha hús fuvallat keveredik közé, ami inkább felfrissítő, mintsem reszkető.
Felhívom a tisztán látók figyelmét, hogy Cassiel egyáltalán nem felel meg az általunk könyvekből ismert angyalábrázolásoknak. Tudom, folyamatosan azt hangoztatom, hogy az angyalok olyan formában jelennek meg előttünk, ami nekünk elfogadható, de Cassiel egy kivétel. Nehéz időkben támasz a jelenléte, azonban az elfogadás és a tolerancia nagy tanítója is.
Lázadó természete miatt senki kedvéért nem fogja leváltani a fekete ruháit, de lázadása mellett a legnagyobb segítség a lélek igazi dolgainak meglátásában.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Raziel arkangyal

Sandal

Raphael arkangyal

Sandal

Ananhel arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .