Angyalok/Arkangyalok Arkangyal leírások

Ariel arkangyal

Ariel arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: Isten oroszlánja.

VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: aktivitás, kalandok, állatok, táborozás, természetvédelem, gyógyítók, időjárás, erdőőrök, állatorvosok, zoológia.
MENNYEI FELADATKÖREI: A mindig szemtelen és gyors észjárású Ariel feladatkörei Camael és Bariel arkangyallal karöltve a természet egészségének és harmóniájának biztosítása. Segít kapcsolatba és harmóniába lépni minden isteni teremtménnyel, ráirányítja az emberek szemét a természet szépségeire és szeszélyeire.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE? Amikor úgy érzed, hogy kevés eszköz áll rendelkezésedre életed feladatainak megoldására. Ariel az újítás és feltalálók energiáját hozza el neked szükség esetén. Megtanítja hogy azt használjuk (újrahasznosítsuk), ami éppen rendelkezésünkre áll, anélkül hogy több dologra lenne szükségünk.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: ambíció, könyörület, védelmezés, határozottság, igazságosság, őszinteség, innováció, teljesség, motiváció bizalom, elevenség.
LEBONTJA: csalás, irigység, reménytelenség, kibúvók, tehetetlenség és hiány.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA

(HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): hideg/változó/víz.
KINÉZETE: Dús, vörös haj. Kék szemű. Szeplős. /néha oroszlán alakot vesz fel./
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Fehér vállról lelógó felső, barna nadrág. Páncélja: arany színű.
SZÁRNYAI: fehér/elvétve zöld tollakkal.
IKERLÁNGJA: Ramiel
IKONOK: dárda, ékszerek, oroszlánfej, kard és pajzs, szél.
ÁLLATOK: minden állat, különösen a medve, csimpánz, héja, ló, oroszlán, holló, zebra.
ÁLLATAI: csimpánz (Garlica) és egy (alaszkai) malamut (Betty).
NÖVÉNYEK: alma, répa, fokhagyma, fű,paprika, földimogyoró.
TÁRGYAK: rezervatóríumok, erdők, tavak, nyílt területek, völgyek, időjárás.
BOLYGÓ: Uránus.
NAP: kedd.
ÉVSZAK: nyár/ősz.
TERMÉSZETI ERŐ: víz.
FÉMEK: ónötvözet, ezüst.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: aventurin, hegyikristály, smaragd, fakő.
FORMÁK: meredek hullámok.
CSAKRÁK: gyökér, szív.
ZENEI HANG: E.
HANGSZEREK: duda, bendzsó, furulya, gitár.
SZÍNEK: ékszer-árnyalatok.
ILLAT: bőrnyereg, fű, föld, istálló (lehet még: alma, pézsma, fenyő)
ILLATTÍPUS: föld illatok.
RUHÁZAT (ANYAGA): pamut.

Hogyan lépj kapcsolatba Ariellel:
Ariel mindig kapható egy jó beszélgetésre. Eléggé képben van az aktuális eseményekkel és a popkultúrával, tehát a tisztán hallók biztosan találnak valami közös beszédtémát vele. Mindig tud valami bennfentes információt, amit viccesen és humorosan ad elő, utána nem bírod majd letörölni a mosolyt az arcodról. Ha csak egy kis csevegésre vagy csiklandozó napsugárra vágysz egy nehéz nap után, akkor Ariel a te angyalod.
A tisztán érzők leginkább a természetben találkoznak vele szívesen, hűsítő és megnyugtató lehet számukra az ő jelenléte. Ariel szereti az erdei ösvényeket, hegyet mászni, kempingezni.
A tisztán látók és álmon keresztül kommunikálók számára meglepő lehet Arielt látni. Sok történelmi írásban Ariel férfi, de nekem nőként jelent meg, és véleményem szerint még hosszú ideig nagyon jól érzi így magát.
Igaz, még nem volt szerencsém hozzá, de Ariel sokaknak állat formájában jelenik meg, és megkért, adjam át az információt, tehát ne akard majd gyorsan elhajtani a vizualizációdban megjelenő lovat, lehet, éppen Ariel az. Bárhogyan is jelenik meg előtted, mindig játékos és feldob a jelenléte.

További leírások:

Miben segíthet?
 
– Környezetvédelem, ezen belül főként a vizek és lakóik védelme
– Kinyilvánítás
– Vadon élő állatok, halak és madarak gyógyítása és védelme
 
Fohász
Arielt bárhol, bármikor szólíthatod. Mindazonáltal hamarabb célba találnak szavaid s gyorsabban megjelenik előtted, ha a szabadban, lehetőleg valamilyen víz közelében fohászkodsz hozzá.

Ariel arkangyal, kérlek, jelenj meg most előttem! Szívesen segítenék meggyógyítani természeti környezetünket, arra kérlek, jelöld ki feladatomat e küldetésben. Kérlek nyisd meg előttem az utat, támogass törekvéseimben. Köszönöm mindazt az örömöt, amelyet közreműködésed révén én és a világ élvezhetünk a továbbiakban.

Teljes leírás:

Könnyen megjósolható, hogy gyakran összefüggésbe hozzák az oroszlánokkal. Amikor Ariel a közelben tartózkodik, az ember oroszlánokat lát, a felbukkanásukról hall vagy velük kapcsolatos látomásai támadnak, olyannyira, hogy egyes portréfestők oroszlánfejjel ábrázolják. Az állatok királyán kívül a szél is jellemző rá, vagyis amikor Ariel a közelünkben van, a bőrünkön érezzük a szellőt, esetleg halljuk a szél zúgását.

Ariel arkangyalról részletesen írnak a judaista, kabbalista mágiáról szóló könyvekben, így szó esik róla a Salamon végrendelete, a Salamon nagyobbik kulcsa, az Ezra és Az áldott angyalok hierarchiája című írásokban. Ariel szorosan együttműködik Salamon királlyal az irányított testetöltésben és az ördögűzéshez hasonló, szellemektől történő megszabadításokban.
Ariel felügyeli továbbá a vizekhez társítható szellemeket, vagyis a természet bizonyos angyalait. E szellemek a tündérekhez hasonlatosak, céljuk az óceánok, tavak, folyók, patakok, források és egyéb vizek, valamint közvetlen környezetük megóvása, és az egészséges természeti állapot fenntartása. Érdemes felvennünk a kapcsolatot Ariel arkangyallal, ha a vizek tisztaságát szükséges helyreállítani, vagy a vízi élőlényeket kell megvédeni ártalmas hatásoktól. Aki segít Arielnek nagyszabású környezetvédő küldetése teljesítésében, jutalmul csodás megnyilvánulásokat tapasztalhat és varázsereje megsokszorozódik.
Ariel odaadó és alapos gyógyító, természetvédő-kifejezetten jól ért az állatokhoz, a halakhoz és a madarakhoz-, különösen hatékony a vadon élő állatokkal kapcsolatban. Ha törött szárnyú madárra vagy más, nem háziasított, sérült állatra bukkanunk, gyógyításukhoz kérjük Ariel segítségét. Ariel Raphael arkangyallal együttműködve szinte minden állatot képes kigyógyítani a bajából.

Ariel szavaival élve: – Mély indíttatást érzek, hogy törődjek a világ kényes egyensúlyú természeti rendszerével, amelyet most újra kell szabályozni, hogy helyrebillenjen. Rengeteg feladat megoldásában tudok segíteni és sokféle törekvésben szeretnék az emberekkel közösen munkálkodni, hogy a természeti állapottal kapcsolatos igyekezetünk sikeres lehessen. Ám arra kérlek, hogy csak olyan téren ajánlkozz az együttműködésre, amely valóban érdekel, és amelyre kellő időt tudsz áldozni! Odaadó erőfeszítéseid jutalma a jól végzett munka öröme és a környezet hálájának megnyilvánulásai lesznek. Szívet melengető érzés egészséges környezetben élni. Köszönöm, ha rászánod magad és velem tartasz e bolygó megmentésében!
Közzétette/Kiegészítette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

 
Chantal Lysette
Doreen Virtue

Related posts

Jophiel arkangyal

Sandal

Bariel arkangyal

Sandal

Seraphiel arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .