Angyalok/Arkangyalok Arkangyal leírások

Anael arkangyal

Anael arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: Isten lándzsája/Isten pajzsa
MENNYEI FELADATKÖREI: Kozmikus tűz – bátorság – fejlődés – energia – kiengedni a haragot és az agressziót, hogy befogadhassuk a békét – az alacsonyabb rendű ösztönök transzformációja – felszabadulás a kollektív trauma alól – érvényesülés a világban – tűzkeresztség – határozott cselekvés – szexualitás – uralom – isteni igazságosság – pusztítás az új kezdet érdekében.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Múlt feldolgozásához, traumák leküzdésében segít, karmák oldása, igazságosság, energia, bátorság
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: felszabadítás, igazságosság, fejlődés, energiák
LEBONTJA: traumák, magány, sokk
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): meleg.
SZÁRNYAI: fehér
IKONOK: galamb, felhők, szívek
ÁLLATOK: galamb
NÖVÉNYEK: szívvirág, rózsa
TÁRGYAK: kövek
BOLYGÓ: Nap,Mars
NAP: szombat
ÉVSZAK: nyár
TERMÉSZETI ERŐ: levegő.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: hegyikristály, rózsakvarc
FORMÁK: szív
CSAKRÁK: szív.
SZÍNEK: piros, sárga
ILLAT: virágos (jellemző a jácint is)
ILLATTÍPUS: finom, tiszta, levegős.
Ez az isteni erő és a valódi hatalom székhelye. Először az egónk alacsonyabbrendű természetét kell legyőznünk, majd csak ezt követően próbáljuk elérni az isteni hatalmat. A személyes célok elérésének érdekében összhangban kell állnunk az egész világmindenséggel, máskülönben káosz és pusztítás lesz a következménye.
A világegyetem törvényei a saját védelmünk érdekében működnek és garantálják nekünk a biztonságos és győzedelmes hazatérést.
A Nap világos fénye belevilágít minden életbe és minden tudatba.
Az önmagunkhoz vezető út átvezet a tudatalatti sötétségén. A tudatalatti és a lélek éppen úgy, mint a tudatos cselekvés és személyiség, tökéletes összhangban egészítik ki egymást és vezetnek az Istennel egységet alkotó magasabb Énhez.
 
Anael arkangyal energiája
Anael arkangyal erősen kötődik a tűz elemhez. Az ő parancsnoksága és uralma alá tartozik a földi és a kozmikus tűz. Anael arkangyal energiája alapjukban rendítheti meg a szilárdan bevált struktúrákat és az értékekről alkotott régi elképzeléseket és mindent elemésztő tüzével képes felégetni a múlt összes szemetét.
A Földön sok-sok háború tört ki, melyek az ember pusztító erejét és rosszul értelmezett hatalmi vágyát teszik láthatóvá. Sok ember még mindig magával hurcolja a Földön felhalmozódott, a háború borzalmaiból és az erőszak képességeiből eredő haragját, félelmét és kétségbeesését. Ez nem csak azokra vonatkozik, akik átélték a háborút.
A potenciális félelem és agresszió áramlatai generációról generációra vonul végig a családokon, mivel mindnyájan a Föld kollektív tudatára vagyunk rákapcsolódva. Mindegyikünk a tudatalattijának emlékezetében hordozza valamely esemény, történés örökségét, amelyek részben magyarázatot adnak a fóbiákra és a félelmekre.
Anael arkangyal szét szeretné oszlatni a tudatunk­ban felhalmozódó kollektív sokkokat és traumákat, hogy elbocsáthasson bennünket az agresszió, a félelem és az erőszak körforgásából. A gyökércsakrában és a második, ún. napfonat csakrában oldja fel a karmát.
A félelem a cselekvés alapenergiájává változik és az élet új irányt vesz. Aminek meg kellett történnie, az megtörtént. Az új korban már nem lesz szükség háborúkat vezetni, mivel a lelki utak megtisztulása feleslegessé teszi a háborús tevékenységet. Ezután az életenergia konstruktív irányba haladhat és a bölcsességgel egyesülve az életet jobbá tevő módszereket alakíthat ki. Anael arkangyal az emberi tudatot a saját ösztönei és szenvedélyei felé irányítja és felfedi előttünk, hogy mit is tehet velünk az életenergiánk, ha nem sikerül konstruktív irányba helyeznünk. Amint bebizonyítottuk, hogy van akaratunk az alacsonyabb rendű természetünk, lényegünk leküzdésére, és a régi hitmintáink átalakítására és hogy képesek vagyunk magasabb szintre emelni a tudatunkat, akkor találkozunk Anael arkangyallal mint iniciátorral ezen az úton, aki végrehajtja a tűzkeresztséget. Ezután harcra kerül sor a Lelkünkben, amelyben a saját érzéseink képviselik az ellenséget, az elzáródásokat, az intoleranciát és az ellenfél személyiségének ellenálló, meg nem hátráló jellegét.
Anael arkangyal kozmikus tüzévé alakul át alacsonyabb rendű emberi természet. Ahol korábban a harag és az ingerültség lakott, ott a lelki egyensúly, az őszinteség és az elfogadás veszi át a fogva tartott személyiség helyét. Anael arkangyal kozmikus tüzének másik kifejezője a Kundalini energia, amely az ő hatása alatt ébred fel és halad fölfele a gerinc mentén.
Így szól Anael arkangyal:
Halld, én Anael vagyok. Én vagyok Isten lándzsája és pajzsa. A fény szintjeire emelem az alacsonyabb emberi ösztönöket. Az agresszió a finomságnak, a gyengédségnek adja át a helyét, míg a gőg az alázatnak. Majd felkél a szívük napja, és hozzátok csordogál a bátorság és a határozott cselekvés. A Ti tudatotok a Fény barométere. Az energiám olyan mértékben érint Titeket, amekkora szükséget mutat a fejlődési fokozatunk mérője.
Békét hozok azoknak, akik nem utasítják el az energiámat. A tűzkeresztség elfogadása a megtisztult tudat bátorságát kívánja. A Ti egótok természete számomra nem idegen, ez csupán egy vihar a széttáruló nap felszínén.
Egyensúlyt és igazságot hozok. Addig nem léphető át az égi küszöb, amíg elutasítjátok a belépést. A rajtam keresztül irányított fénysugár új bolygókat teremt és csillagok születését teszi lehetővé. És így is van. Anael.
Meditációs gondolat
Kitárom magam a megtisztulás lelki útja előtt, elnyerem a tűzkeresztséget és a magam felsőbb mesteri létemmé válók. Az igazság az én oltalmazom. A világmindenség elkészítette mindazt a számomra, ami az élethez szükséges.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Gabriel arkangyal

Sandal

Hadraniel arkangyal

Sandal

Raziel arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .